Nexø Motion CykelClub

Cykel Motion på sydlandet

Lørdag 28.okt. – Knæk Cancer – Spin Event

Lørdag d. 28-oktober afholder Nexø Motions Cykelklub et stort spin event i anledning af Knæk Cancer ugen.
Det ligger os meget på sinde at støtte op om denne uge. Der er så mange mennesker der er og bliver berørt af denne sygdom. Vi kender alle nogen, eller har det måske selv inde på livet. I en klub som vores, som har så mange medlemmer kan vi heller ikke undgå at støde på sygdommen, derfor er det så vigtigt, at vi alle giver lidt af os selv til at få knækket canceren.
NMCC inviterer alle Bornholmere til at være med. Der er spintimer fra kl. 08.00 og den sidste time køres mellem kl. 15.00 og 16.00. Du skal ikke være medlem af nogen klub, du møder bare op og ser om der er plads, eller kontakter Kent på tlf. 20242428. Så kan du sikre dig en tid. Har du ikke et par cykelsko tager du bare et par sportssko, shorts og et håndklæde til at tørre sveden af panden.
Vi håber der er rigtig mange der kunne have lyst til at deltage, man betaler en krone for hver kørte KM og dette beløb går udelukkende til Knæk Cancer. Der er også mulighed for bare at komme ned i klubben på Pilebrovej 1 i Nexø og få sig en kop kaffe og se hvad der foregår og hvad vi kan tilbyde.
Så mød bare op, unge som gamle og støt op om dette, støt Cancer Event, så har du gjort en rigtig god gerning for Knæk Cancer.

Bestyrelsen