Nexø Motion CykelClub

Cykel Motion på sydlandet

Indoor sæson start

Kort nyt fra bestyrelsen:

Arbejdsdag bliver i år lørdag den 22/9 kl. 09.30 – 12.30. Her skal vi klargøre cyklerne til en ny sæson, samt der skal gøres hovedrent. Mød op og hjælp til med at gøre klubben klar til indendørssæsonen.

Der vil blive serveret frokost, når vi er færdige 😃

Spinning fra 1/10 2018 bliver stort set samme skema som sidste år, dog uden morgenspinning i hverdagene. Der bliver lagt tider ud i kalenderen snarest, så I kan begynde at melde jer til. Husk betaling til spinning inden 1/10 👍🏻

Knæk Cancer spin: Busser har meldt ud at han ikke kan arrangere det i år, så hvis der er nogle stykker i klubben, der har lyst til at arrangere det, så er I meget velkomne. Instruktørerne stiller sig selvfølgelig til rådighed. Det er uge 43.

Husk også at holde jer opdaterede i facebookgruppen, vi kører bl.a BM i enkeltstart på søndag d. 16.sept. og gravelride ved rytterknægten d.29.sept.