Nexø Motion CykelClub

Cykel Motion på sydlandet

Nexø Motion CykelClub - Cykel Motion på sydlandet

NMCC Nytår’s kur

Kære medlemmer og venner.

Så er vi i NMCC igen klar med årets nytårskur lørdag 5/1 2019. 4 timers spinning med 4 forskellige instruktører. Max energi og en god chance for at starte 2019 i super form. Alle er velkomne, du skal ikke være medlem for at komme ned og cykle denne dag. Du kan også prøve vores flotte fitnesslokaler, når du nu er der. Dagen igennem vil der være kaffe på kanden, nybagte boller, frugt og kage til at holde sukkerniveauet oppe.

4 timers spinning med 4 forskellige instruktører. Max energi og en god chance for at starte 2019 i super form. Alle er velkomne, du skal ikke være medlem for at komme ned og cykle denne dag. Du kan også prøve vores flotte fitnesslokaler, når du nu er der. Dagen igennem vil der være kaffe på kanden, nybagte boller, frugt og kage til at holde sukkerniveauet oppe.

Programmet ser ud som følger:

09.00 – 10.00: Ingrid – en god start på dagen

10.00 – 11.00: Benny – watt-træning og andet godt fra posen

11.00 – 12.00: Kent – Ydelse og nydelse

13.00: Simon – Turbo rock around the clock.

Er du i forvejen medlem af NMCC indoor, går du på sædvanlig vis ind via kalenderen og melder dig til. Alle andre kan sende en mail til mig på munch.eriksen@hotmail.com – så skal jeg skrive jer på det ønskede hold. Du vælger selv om du vil køre alle 4 timer, eller om du kun vil køre 1 eller 2. Husk at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret – der kommer til at være tryk på hele dagen 🙂

På bestyrelsens vegne

/Annelise.

Category: Arkiv