Nexø Motion Cykel Club

Cykel Motion på sydlandet

Nexø Motion Cykel Club - Cykel Motion på sydlandet

Østbornholm rundt – 2020

Nexø Motions Cykel Club arrangerer Hasse Boss Motionscykelløbet Østbornholm rundt søndag den 5. juli 2020.

Start kl. 10.00. Ruten er på 52 km.
Der er indskrivning mellem kl. 9.15 til 9.45.
For deltagelse koster det 50 kr.
Cykelhjelm er påbudt.
Nexø Motion Cykel Club “NMCC” står i spidsen for cykelløbet og vi håber på at tiltrække rigtig mange cykelryttere fra hele Bornholm.
Det er et rent motionscykelløb og der bliver derfor ikke udråbt nogen vinder af løbet, men vi forventer alligevel at der bliver kørt lidt cykelløb af den hårde kerne og man kan lave sine konkurrencer indbyrdes. Der er mulighed for en bakkespurt op ad Slamrebjerg, dog uden præmie i år, da vi lægger vægten på lodtrækningspræmierne.
Vi håber på godt Dansk sommervejr og at regnen holder hviledag.
Efter cykelløbet er der forfriskninger til deltagerne, så man kan blive kølet lidt ned og få energidepoterne fyldt op igen. Hasse Boss har også i dagens anledning gode tilbud i ærmet.
Sponsorer er:
Hasse Boss Cykelforretning, Bager Mortensen Nexø, Dagli`brugsen Snogebæk og Kjærstrup chokolade & is Snogebæk.

Der er flotte præmier ved lodtrækning på deltagernummer efter løbet, hvor alle deltagere kan være heldige at vinde en fin præmie.
Cykelløbet starter ved Hasse Boss Cykelforretning på Kannikegårdsvej 10, Nexø. Herfra er ruten som følger: Kannikegårdsvej-Sprøjtevejen-Slettegårdsvejen-Brandgårdsvejen-Bukkevadsvejen-Pederskervejen-Hegnedevejen-Rønnevej-Siegårdsvejen-Højlyngsvejen-Lille Myregårdsvej-Dyndevej-Kirkeskolevej-Ølenevej-Plantagevej-Aspevej-Lyrsbyvej-Lindholmsvej-Paradisbakkevejen-Ibskervej-Klinteby Kirkevej-Klintebyvejen-Slamrebjergvej-Hønselundsvejen-Grånakkevej-Stensebyvejen-Birkevej-Kannikegårdsvej-mål.

Category: Arkiv