Nexø Motion Cykel Club

Cykel Motion på sydlandet

Nexø Motion Cykel Club - Cykel Motion på sydlandet

Nyt fra bestyrelsesmøde 19/6-2017

Kære medlemmer.

– Østbornholm Rundt afholdes søndag den 9. juli 2017 kl. 10.00 fra Hasse. Pris 50 kr.

I år afholder vi løbet uden brug af flagposter, men vi får alligevel brug for lidt hjælp fra jer. Vi skal bruge 1 mand/dame til at stå på Slamrebjerg og filme spurten, så vi kan se hvem der vinder den berømte islagkage ? Derudover har vi brug for en backup til at stå i depot ved Østermarie Skydehus, hvis det bliver ligeså varmt som for 2 år siden. Dette afgøres kun et par dage før løbet, men vi vil gerne have en, der kan træde til. Vedkommende får besked, om der skal være depot. Hvis du vil hjælpe med en af disse to opgaver, så skriv gerne til mig. Da det er NMCC, der står for løbet, forventer vi at så mange af jer som muligt dukker op på dagen og kører turen i vores smukke klubtøj.

– Sommerfest afholdes samme dag, nemlig søndag den 9. juli kl. 15.00 i klubben. Som sædvanlig bliver det grill-fest, hvor I selv medbringer maden – NMCC giver fad-øl og vand.

Hvem har mulighed for at medbringe en grill? Skriv til mig, så vi får styr på dette. Vi ser frem til en hyggelig dag sammen med jeres familier. Ingen tilmelding, bare mød op på dagen.

– Sverigesturen var en stor succes – vi fik alt det vi plejer, grusveje, omveje, U-vendinger, små styrt og pølser og kage. Vi var 30 af sted, og vi havde en dejlig dag med en kanon stemning. Tak til alle for at være med til at gøre dagen så god, vi glæder os allerede til næste år. Husk – har du ikke fået afleveret din færgebillet endnu, så giv den til Benny eller Lene snarest, så du kan få dine penge igen. Jeg går ud fra alle har betalt for maden til Benny.

– Rengøring i klubben går ikke helt så godt som i vintersæsonen. Vi er i bestyrelsen klar over, at nogle ikke kommer så ofte i klubben om sommeren som om vinteren. Men vi er også enige om at det er en overskuelig opgave, du skal gøre rent 1 gang pr sæson, højst, og vi håber at alle medlemmer fremover vil være opmærksom på, hvornår de skal gøre rent. Kan man ikke den uge, man er sat på, bytter man bare med en af de andre. Klubben skal gerne fortsat være ren og pæn, så her er rart at være. Husk at skrive dig på, når du har gjort rent. Hvis du er i tvivl om opgaverne, kan du se dem i klubben, der hænger et opslag, hvor det er beskrevet, hvad der skal gøres. Listen over hvem og hvornår, der skal gøre rent, hænger i klubben, og er i dag igen fremsendt med mail til alle medlemmer.
Er du på maillisten og rengøringslisten, men ikke længere er medlem, må du gerne lige give besked, så vi kan få opdateret listerne.

ps.. HUSK vores lukkede Facebook gruppe, her er meget mere INFO.

Category: Arkiv